Erityinen kumppani ainutlaatuisille asiakkaille

Menestytään yhdessä!

rantamaki_jarmo

Arvot määrittelevät meitä yrityksenä

Kaikki toiminta perustuu valittujen arvojen noudattamiseen.

Keskeisin yritystoimintaamme ohjaava arvo on luottamus. Luottamuksellisessa toimintakulttuurissa kaikki voivat ilmaista itseään rohkeasti ja avoimesti. Asiakkaan tulee voida luottaa isännöitsijään ja siihen, että taloyhtiön asiat ovat osaavissa käsissä.

Toinen tärkeä arvo liittyy yhteisöllisyyteen ja vuorovaikutustaitoihin. Osakkaiden, asukkaiden ja muiden kiinteistön käyttäjien asioita voi edistää kestävästi vain hyvällä vuorovaikutuksella.

Osallistava johtajuus luo edellytykset henkilöstön innostumiselle ja onnistumiselle. Se antaa työlle merkitystä ja motivaatiota. Johtajuus on keskeinen edellytys sille, että asiakkaamme voivat onnistua kiinteistön arvon ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Viime vuosina Isännöinti Rantamäen yritystoimintaa on kehitetty isoin askelin. Tämä näkyy entisestään parantuneena asiakas- ja henkilöstötyytyväisyytenä. Viimeisimmässä isännöinnin asiakastyytyväisyysmittauksessa kahdeksan kymmenestä hallituksen jäsenestä antoi palvelustamme arvosanan hyvä tai erinomainen (8-10). Tulos on kokonaisuutena selvästi parempi kuin pääkaupunkiseudulla toimivien isännöintiyritysten vertailuryhmässä keskimäärin.

Työssä onnistuminen antaa hyvän pohjan kehittää toimintaa edelleen. Osaava henkilökuntamme palvelee nykyisiä ja tulevia uusia asiakkaitamme yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Uudistetut kotisivumme ovat teitä varten. Sivustolta löytyy paljon hyödyllistä asumiseen ja isännöintiin liittyvää tietoa.

Haluamme jatkossakin erottua isännöintitoimialan edelläkävijänä – ja olla erityinen kumppani teille, ainutlaatuisille asiakkaillemme!

 

Jarmo Rantamäki

Toimitusjohtaja AIT, JET

Tiedote Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy:n asiakasyhtiöille ja yhteistyökumppaneille 14.8.2017

Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy jatkaa isännöintipalvelujen edelläkävijänä osana Azetsia.

Azets on uusi yritys, jolla on merkittävä historia. Azetsin yli 2500 asiantuntijaa tarjoaa talous-, HR- ja palkkapalveluita sekä ohjelmistoratkaisuja. Suomessa azetslaisia on 600. Azets tuottaa yrityksille tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa, ja kehittää ratkaisuja ja neuvonantopalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantamaan kilpailukykyä. Konserni toimii kaikissa Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Romaniassa. Tulevaisuudessa tavoitteena on tarjota palveluita koko Euroopassa. Aiemmin Azets tunnettiin Suomessa nimillä Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy.

Azetsilla ja Isännöinti Rantamäellä on yhteinen intressi kehittyä ja kasvaa toimialan etujoukoissa. Kauppa vahvistaa Isännöinti Rantamäen asemaa sekä uusien resurssien että viimeisimpien työkalujen avulla. Isännöinti Rantamäen päätavoitteena on edelleen luoda hyvän isännöinnin kautta sujuvaa ja viihtyisää asumista sekä kohottaa asuntojen ja kiinteistöjen arvoa.

Kiinteistön käyttäjät ovat yhä vaativampia digitaalisten työkalujen ja palveluiden sisällön ja laadun suhteen. Azetsilla on paljon annettavaa isännöintiin ja asukasviestintään prosessien automatisointiosaamisen ja asiakasportaalien kehittämisen kautta. Taloushallinnon erikoisosaamisesta on hyötyä vakavaraisuutta ja parempaa ennustettavuutta tavoitteleville taloyhtiöille.

Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy ISA jatkaa toimintaansa nykyisellä brändillä ja toiminimellä. Omistajapohjan muutos ei vaikuta Isännöinti Rantamäen ja asiakasyhtiöiden välisiin sopimuksiin. Toimisto henkilökuntineen muuttaa syksyllä erikseen tiedotettavana ajankohtana Azets-taloon (Elielinaukio 5 B).

Itse jatkan edelleen Isännöinti Rantamäen toimitusjohtajana.

Yhteistyöterveisin,

Jarmo Rantamäki,

Isännöinti Rantamäki, toimitusjohtaja

Meille töihin?

Kiinnostaisiko työ isännöintialan näköalapaikalla?

Kerro itsestäsi!

Laita avoin hakemuksesi ja cv jarmo.rantamaki@rantamaki.com

Yhteystiedot

Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy ISA

Azets-talo
Elielinaukio 5 B
00100 Helsinki

Puh. 020 775 6640

Aukioloajat

Ma-Pe 8:30-16

Kesä-heinäkuussa 8:30-15

Yhteistyökumppanit

Isännöitsijä toimii laajassa ammattilaisverkostossa, jossa kuhunkin tilanteeseen haetaan sopivin yhteistyötaho. Onko sinulla huippupalvelu tai –idea, josta toivoisit meidän kuulevan?