Ohjeet Asumisinfon käyttöön

Kirjautuminen

Kirjautumissivulle pääset klikkaamalla ASUMISINFO-kuvaketta. Salasanat ja ohjeet Asumisinfon käytöstä on jaettu osakkaille ja asukkaille. Unohtuneen salasanan voit tilata kirjautumissivun Unohtuiko salasana -kohdasta. Mikäli tarvitset apua tai lisätietoa, ota yhteyttä asiakaspalvelu@rantamaki.com.

Toimi näin, kun haluat asumiseen ja taloyhtiöön liittyvät tiedotteet sähköpostiisi!

  1. Kirjaudu ASUMISINFOON
  2. Valitse OMAT TIEDOT sivun oikeasta yläkulmasta
  3. Tarkista ja tarvittaessa lisää tai korjaa sähköpostiosoitteesi
  4. Laita rasti kohtaan ”Minulle saa lähettää tiedotteet ja asiakirjat sähköpostitse”
  5. Tallenna tiedot

tai

Lähetä sähköpostiosoitteesi asiakaspalvelu@rantamaki.com. Otsikoi viesti ”Asumisinfo” ja kirjaa viestiin nimesi, taloyhtiön nimi ja huoneistosi numero.

YLEISTÄ ASUMISINFOSTA

Tiedotteet sähköpostiin tai kirjeenä

Asumisinfossa voit määritellä itsellesi sopivan tavan vastaanottaa asumiseen liittyviä tiedotteita. Voit valita joko sähköpostin tai kirjeen. Valitsemalla sähköpostin tiedotteiden vastaanottotavaksi tiedät mitä talossasi tapahtuu, taloyhtiösi säästää postituskustannuksissa ja asumisesi ympäristöjalanjälki pienenee. Yhtiökokouskutsut materiaaleineen toimitetaan kirjeitse.

Sähköinen arkisto

Sivustolle kirjauduttuasi voit lukea aiempia tiedotteita ja tutustua taloyhtiön ohjeisiin ja asiakirjoihin Asumisen hyötytietoa -osiossa.

Sähköiset vikailmoitukset

Asumisinfossa voit tehdä sähköisen vikailmoituksen ja seuranta vian korjaamisen etenemistä.

Hallituksen työpöytä

Asumisinfo on sähköinen työkalu hallituksen ja isännöitsijän yhteistyöhön. Hallituksen työpöytä toimii taloyhtiön hallituksen sähköisenä asiakirja-arkistona ja mahdollistaa tarvittaessa myös sähköiset hallituksen kokoukset.