Erityinen kumppani ainutlaatuisille asiakkaille

Menestytään yhdessä!

rantamaki_jarmo

Arvot määrittelevät meitä yrityksenä

Kaikki toiminta perustuu valittujen arvojen noudattamiseen.

Keskeisin yritystoimintaamme ohjaava arvo on luottamus. Luottamuksellisessa toimintakulttuurissa kaikki voivat ilmaista itseään rohkeasti ja avoimesti. Asiakkaan tulee voida luottaa isännöitsijään ja siihen, että taloyhtiön asiat ovat osaavissa käsissä.

Toinen tärkeä arvo liittyy yhteisöllisyyteen ja vuorovaikutustaitoihin. Osakkaiden, asukkaiden ja muiden kiinteistön käyttäjien asioita voi edistää kestävästi vain hyvällä vuorovaikutuksella.

Osallistava johtajuus luo edellytykset henkilöstön innostumiselle ja onnistumiselle. Se antaa työlle merkitystä ja motivaatiota. Johtajuus on keskeinen edellytys sille, että asiakkaamme voivat onnistua kiinteistön arvon ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Viime vuosina Isännöinti Rantamäen yritystoimintaa on kehitetty isoin askelin. Tämä näkyy entisestään parantuneena asiakas- ja henkilöstötyytyväisyytenä. Viimeisimmässä isännöinnin asiakastyytyväisyysmittauksessa kahdeksan kymmenestä hallituksen jäsenestä antoi palvelustamme arvosanan hyvä tai erinomainen (8-10). Tulos on kokonaisuutena selvästi parempi kuin pääkaupunkiseudulla toimivien isännöintiyritysten vertailuryhmässä keskimäärin.

Työssä onnistuminen antaa hyvän pohjan kehittää toimintaa edelleen. Osaava henkilökuntamme palvelee nykyisiä ja tulevia uusia asiakkaitamme yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Uudistetut kotisivumme ovat teitä varten. Sivustolta löytyy paljon hyödyllistä asumiseen ja isännöintiin liittyvää tietoa.

Haluamme jatkossakin erottua isännöintitoimialan edelläkävijänä – ja olla erityinen kumppani teille, ainutlaatuisille asiakkaillemme!

 

Jarmo Rantamäki

Toimitusjohtaja AIT, JET

Yhteystiedot

Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy ISA

Unioninkatu 18, 00130 Helsinki

Puh. 020 775 6640

Aukioloajat

Ma-Pe 8:30-16

Kesä-heinäkuussa 8:30-15

Meille töihin?

Oletko kiinteistöalan ammattilainen ja haluat olla mukana nykyaikaisessa ja kehittyvässä yrityksessä? Lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteella:

jarmo.rantamaki@rantamaki.com

Toimistomme tarjoaa huippuosaajille eturivin näköalapaikan Helsingin keskustan arvokiinteistöjen mielenkiintoiseen isännöintiliiketoimintaan.

Yhteistyökumppanit

Isännöitsijä toimii laajassa ammattilaisverkostossa, jossa kuhunkin tilanteeseen haetaan sopivin yhteistyötaho. Onko sinulla huippupalvelu tai –idea, josta toivoisit meidän kuulevan?